Wednesday, July 28, 2010

some videos of imran.. tapi.....

i cant make it tegak!!!

so turn your screen a bit lah ye.. haha..

a bit dark.. camera handphone.

dia takde buat ape pun. playing around je.









bye.. saye bz melayan gastrik. imran pun dah nangis.

6 comments:

- SueN - MrS AzharI - MaMa AfnI - said...

sooooo cute laaaa....huhuhu...windu imran...tp yg second tu awat dia ketuk2 buku....ko kene tukar ngan hammer la adah...

shu said...

aku terpaksa kasi buku jgk. kang terbiasa takmo baca buku. tapi skrg ok la jgk. dah pandai buka2 buku. nampak gambar buah yg dia suka makan, siap dicium2, gigit2 buku tu, ok. hammer nanti le. kang aku yg kena ketuk. ganas haha.

- SueN - MrS AzharI - MaMa AfnI - said...

ha..btul gak..kene biasakn dia ngan buku...afni pun skrg dah blh sebut animals dlm buku...

Mrs Shyza said...

rindu plak tgk imran...dh brape berat dia skang yea?

shu said...

heee bab berat tu susah nak jawab... aku tak timbang dia since dia 6 months. last week dia ade vaccination appointment, tapi kat klinik tu takde weighing machine utk baby more than 6mos old. so, maybe next week baru pegi baby clinic. kat sini pelik sikit klinik2 dia. ntah. aku yg blm paham kot.

Radhiah Nor said...

yeah...dah ade video