Friday, August 13, 2010

Leeds here we come!

aku sebenarnye tgh bz menyediakan juadah berbuka puasa petang ni. tapi menu dia wajib simple sbb kami akan berbuka on the way to Leeds. kalau bertolak lepas berbuka, gamaknye tgh malam le baru smp sane.

anyway, puasa kat sini, sahur pukul 2am++ sbb imsak pukul 3:06am ~ around that lah. berubah2 kan tiap2 hari. berbuka pukul 8.30ish pm. lama ok.

disebabkan time puasa yg lama, time makan sekejap, sometimes, a bit susah nak adjust. time sahur, still kenyang sbb berbuka td pun dah lmbt. makan nasi normally dah pukul 11pm. kalau sorang2, memang lah tak sahur..

oh ye, lari topik. i'm going to leeds, rumah my cousin. slh satu perkara best pegi leeds, imsak dia lambat sikit. pukul 4am kot. bearable lah sikit.

doakan kami selamat pegi dan balik. ini first time kami akan bawak Golf kami berjalan jauhhh.. takot... jgn meragam sudah..

have a lovely weekend!!!



babai... 




 // imran dah pandai bye-bye.. tapi style princess.. :D ayah dia tanya "ni sape ajar babai cam ni nih.."... ibu dia buat2 bz memasak.. not guilty.. haha...

3 comments:

Nurul+Hafiz said...

heheh..selamat pergi selamat pulang kak shu..
imran bye-bye style princess? hehe.comel.sure husband kak shu pelik..hehe.

Radhiah Nor said...

selamat berbuka..and bersahur

Emran Mohd Tamil said...

haha, biase biase, ayah dia pun buat2 tanye pulak, kalau tak mak nyer sape lagi kan :p