Friday, August 27, 2010

a package came today ~

Thanks kuza, for the tart, baju and photos. :) appreciate it much.
or more like i went to the Royal Mail to collect it. diorg ni mmg ade something tak betul somewhere, package kalau ade kena sign or tak muat masuk post box, confirm kena p collect sendiri from office dia. takde la nak tingtong bell rumah orang, maybe bcoz i live in an apartment so dia malas. nasib baik tak lah jauh sgt office sbb i always order barang online jgk, kalau jauh susah le nak collect :D. hehe.

dpt notice to collect the package ni since last week, thursday kot, tapi tak sempat pegi lagi. tak expecting any package pun, so igtkan surat dr council ke ape ke.

rupa2 nya, dari Puan Kuza!! terkejut ok. dulu dia mintak address igtkan nak simpan2 je. kot2 nak hantar kad invite open house ke kan.. irwan pun tolong terkejut jgk package aku dtg all the way from malaysia ~ woohoo.

Thanks kuza, sayaannnggg kat ko :D.  betapa aku merindui tart nenas (dan kamu jugek!! heeeeeee). And the photos, sangat lah sweet. thanks tau. (sob sob terharu). dah dua tiga hari ni dok plan nak buat tart, tapi tak sempat lagi sbb blm beli jam, igtkan weekend ni beli bahan blh la buat. tapi since ko dah hantar, blh la aku delay sikit. ni tgh dok drooling mengadap tart, tapi lama lagi berbuka, sekarang baru 11.15am. aikssss. irwan kata "ni kalau tak puasa mesti dah makan ni".

last year nurul hantar tart masa, habis satu balang tu aku makan sorang within few days. then beli satu lagi balang, makan sorang2 jgk since irwan tak rajin makan tart :D. tahun ni dah jauh2, kuza plk susah2. >.<

eh, nampak imran & ilham mcm lebey kurang je muka ek. its just sorang mata bulat, sorang lagi sikiiiit sepet (sikit jeee, ilham takmo le marah, sepet is comey.. hehe). tapi ilham lagi besar lah dari imran even dia 5 bulan younger :D.

take care kuza. u made my day :).

xoxoxo.


video

7 comments:

shu said...

video tokleh play plk. haih lemau sungguh.

Nurul+Hafiz said...

heheh..happy eating kak shu~ seronok kan dapat parcel? =))

Mrs Shyza said...

wah..dh smp eh... :D
sorry,tart sedikit je..cukup la yea utk melepaskan kerinduan ko pada tart :D ni 1st time aku hntr oversea,so sedikit jakun sket pegi pos office tanya itu ini...hahaha
sorry,ms beli baju,ilham takde skali..so,aku rs mcm agak besar baju tu dgn imran...
take care n slamat hari raya :)

shu said...

nurul: seronok!

kuza: sikit pun takpe.. mahal kan nak pos ke sini. Thanks tau. tak sangka ko serious. baju besar takpe, kalo kecik ade payah sket :D. take care & selamat hari raya jgk.

Radhiah Nor said...

Laju nye die crawl..

Radhiah Nor said...
This comment has been removed by the author.
shu said...

hehe.. laju. esp kalau dia nak pegi panjat meja kecik tu or dia tgh kejar something or someone. laju menonong je. tak tgk depan. dah terhantuk baru le tengadah.