Saturday, June 18, 2011

So we went to Cardiff, Wales

Date: 7-8th May 2011


Just a short weekend trip. So.. let the photos speak!

At one of the arcade, dah lama, lupa dah nama dia. Cardiff ada banyaakk Victorian/Edwardian arcade, ni salah satu la ni.
The Hayes

Outside Cardiff Castle. Tak masuk, nak ujan.





Parc Bute

Cardiff Millennium Stadium
dah penat jln kami pun blk hotel, mkn n rest ~

The next day, we went to Mermaid Quay. Nice. 

Tiba2 hujan, so kena la berteduh kat kedai2 makan, takkan berteduh free2 je, kena la makan. ape nak buat.. dah rezeki.. erk
hujan dah berenti, imran nak naik merry-go-round pulak... layankan..
The Millennium Centre, ade gambar dari dekat, tapi tak nampak sgt, dr jauh ni nampak segale van etc. hm. btw, ni tempat theater, live shows etc.



Then kami nak ke Caerphilly Castle about 30mins from Cardiff, sempat la anak kecik bulat ni tido kejap


Caerphilly Castle. Not a very nice weather when we were there, ujan panas ujan panas. but, it was a nice castle ~


hujan


After that we went back to London. Alhamdulillah.


No comments: