Thursday, March 22, 2012

Sekali sekala nampak matahari

Sekarang cuaca dah makin panas. Spring is here i suppose. Daffodils dah keluar, cherry blossom dah luruh. I love this time of the year. Not too cold, not too hot.

Photos below are from recent activities/outings.

Skrg bwk imran kuar kena angkut bola sekali sbb dia tgh mood main bola je sekarang. Pantang nmpk padang.

Tadi br blk dr park. Went there with a friend n her son. Oh, imran x mau share bola okay! Habis dia nak p tolak anak my friend everytime budak tu dtg dekat. Hadoi. Dulu imran yg selalu kena buli, skrg dia plk jd otai uh. Nak buat cemane, dia tgk bdk2 lain pun kerenah cam gitu :s

An afternoon at Osterley park:

















A noon at padang blkg umah:







At Syon children centre:





















At North Isleworth Children centre:






At kidzone:



At his dance sessions:




I have videos of him dancing, tapi tak blh upload plk.

Masa first session, he was a bit shy & moody, but at the end of the session dah blh la 'high five' with the instructor. Awal2 takmo.

Second session, he just wanted to play with the toys.

Third session (last session), he was so good. Ikut je ape instructor suruh. :)











My fav, cherry blossom kot ~



Oh, hari tu berjalan2 di carboot terjumpe guitar plk.




This entry is pretty much a rojak ones. Photos in the hp needed to be uploaded before terlupe. These are memories even its nothing much for others but its something for me.

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

- SueN - MrS AzharI said...

waaa...lm ko x update blog embun....rindu2....

shu said...

Tak sempat suen! Ceeehhh mcm anak 4 je gayenye uh. Ade jgk yg rajin dtg blog aku lg :) (ko la)

- SueN - MrS AzharI said...

kalu ank 4 kompen bkn ko yg tulis blog...silap2 imran yg tulis...hehehehe.....rajin sbb aku leh tgk gmbr ko n imran yg latest...rinduuuu.....

Mrs Shyza said...

aritu musim sejuk...so ko tau2 la adah tu,mst menggulungkan diri dlm selimut...hehehe....

yup,lama ko tak update...aku juga merasakan begitu...huhuhu