Monday, July 27, 2015

Rindu Belog Saye

Heee lama nya, sawang dah tahap rumah Frankenstein hah. hehehehe.

Alhamdulillah, masih aku masih di sini mengharung segala suka duka ketawa tangis dan macam2 lah. Tapi kita ambik yang baik2 sudah, kan kan kan.

Eh, dah tak reti nak membebel dalam belog sendiri. Mungkin ke sebab dah banyak sangat membebel kat anak? euuhhh mungkin lahhh. Tapi sekarang dalam latihan untuk tidak menjadi 'nagging mum' mahupun 'shouty mum'. Nak jadi mummy yang relax2 je. Ayu2 je duduk minum kopi sambil menonton Criminal Minds dengan Wayward Pines, haaa tak pun Castle 7. Ye sekarang dah Castle 7 (ni utk note aku sendiri ok, kot lagi setahun bukak belog kesayangan ni boleh le tau cerita apa yg tengah dok hot dalam pemerhatian aku ni).

Oh, ya, sekarang musim raya. Alhamdulillah, dapat melalui Ramadhan yang baru lepas ni. Dapat berpuasa sambil menurunkan berat badan. wuhuuuu. Raya pun berjaya makan dengan beragak2. Tak over. Alhamdulillah. Jangan obses dengan makanan sangat lah kan.

oh okay, tibe2 kerja2 dah bersusun.

till next time (jangan next year lah harapnye).

1 comment:

Wan Amira Wan Salleh said...

i still follow you :)